11ο Κυνήγι Θησαυρού - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (εορτάζεται 21 Φεβρουαρίου) οργανώνει με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το 11ο Κυνήγι Θησαυρού, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

41ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ξεναγών

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου με θέμα: Αθήνα : Μια γνωστή άγνωστη πόλη - Οι αθέατες όψεις της Πρωτεύουσας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

40ο (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ) ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο των Διπλωματούχων Ξεναγών με θέμα: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

39ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ξεναγών

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, το ετήσιο επιμοφωτικό σεμινάριο των Διπλωματούχων Ξεναγών με θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ από την Αρχαιότητα ως τις μέρες μας: Δίκτυα συναλλαγών, ανταλλαγών και επιρροών που διοργανώνει το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

Εκδρομή στην μεσαιωνική και νεότερη Αίγινα στις 29/11/2019

Tο Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διοργανώνει επιμορφωτική εκδρομή στην μεσαιωνική και νεότερη Αίγινα την Παρασκεή, 29 Νοεμβρίου 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ - 3 Νοεμ. & 1 Δεκ. 2019

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών της Αθήνας ξεκινά ένα νέο θεσμό, τη διοργάνωση δωρεάν ξεναγήσεων για τους κατοίκους των Αθηνών κάθε πρώτη Κυριακή των χειμερινών μηνών, όταν η είσοδος σε μουσεία και χώρους είναι δωρεάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

10th ICCED, ATHENS 4-5 OCTOBER 2019

Συμμετοχή του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών της Αθήνας στο 10ο Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτιστική και Δημιουργική Οικονομία και Ανάπτυξη, Αθήνα 2019. Δωρεάν είσοδος μόνο με online εγγραφή έως την Τετάρτη 2/10 στο Agenda | 10th ICCED, ATHENS 4-5 OCTOBER 2019. Σε περίπτωση αυθημερόν εγγραφής, το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ. Το Σωματείο μας προσφέρει ομιλία με θέμα 'Ξεναγός, ο αφανής πρέσβης της Ελλάδας' από την Έλενα Σουλιώτη στις 4/10 καθώς και δωρεάν ξενάγηση στην Ακρόπολη για τους σύνεδρους στις 6/10 από τον Νίκο Παναγιώτου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΞΕΝΑΓΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η 20η Ευρωπαϊκή Συνάντηση της FEG (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σωματείων Ξεναγών) θα διεξαχθεί φέτος στο Ηράκλειο, Κρήτη από 20 ως 25 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2018

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διοργανώνει το 8ο κατά σειράν Κυνήγι Θησαυρού την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνεται στην Πλατεία Συντάγματος στο καφέ «ΕΘΝΙΚΟΝ», από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Φέτος στο κυνήγι εστιάζουμε στην πιο πρόσφατη ιστορία της Αθήνας και όχι μόνο, που θα εκπλήξει τους περισσότερους απο εμάς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +
01 02 03

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090