Επιλεγμένη κατηγορία: Κυνήγι θησαυρού

12ο Κυνήγι Θησαυρού - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το 12ο Κυνήγι Θησαυρού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

11ο Κυνήγι Θησαυρού - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (εορτάζεται 21 Φεβρουαρίου) οργανώνει με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το 11ο Κυνήγι Θησαυρού, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2018

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διοργανώνει το 8ο κατά σειράν Κυνήγι Θησαυρού την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνεται στην Πλατεία Συντάγματος στο καφέ «ΕΘΝΙΚΟΝ», από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Φέτος στο κυνήγι εστιάζουμε στην πιο πρόσφατη ιστορία της Αθήνας και όχι μόνο, που θα εκπλήξει τους περισσότερους απο εμάς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού λαο Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το 9ο Κυνήγι Θησαυρού, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και προσκαλεί τους Αθηναίους με τις οικογένειές τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090