Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις

11ο Κυνήγι Θησαυρού - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥ

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (εορτάζεται 21 Φεβρουαρίου)  οργανώνει με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το 11ο Κυνήγι Θησαυρού, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Σας προσκαλούμε με τις οικογένειες και τους φίλους σας να ανακαλύψουμε μια διαφορετική γειτονιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.  Η έναρξη και εγγραφές θα γίνονται στο καφέ Thissio View (Αποστόλου Παύλου 25, Θησείο) 10.00 - 12.00 όπου και θα λάβετε τους χάρτες και το απαραίτητο υλικό για τη διαδρομή που θα εξερευνήσουμε. (Δυτικοί λόφοι της Αθήνας - Νυμφών και Πνύκας, αρχαία οδό Κοίλης, προσφυγική συνοικία Ασυρμάτου, Θησείο) 

Στο τέλος οι μικροί κυνηγοί θα λάβουν αναμνηστικά δωράκια και δίπλωμα συμμετοχής ενώ οι μεγάλοι θα συμμετέχουν σε ξεναγήσεις που θα προσφέρει το Σωματείο δωρεάν την Κυριακή 6 Μαρτίου. 

Λόγω των φετινών ιδιαίτερων συνθηκών το Κυνήγι θα είναι αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες και αποστάσεις ασφαλείας).  Μπορούν να λάβουν συμμετοχή όλοι με πιστοποιητικό εμβολιασμό, πιστοποιητικό νόσησης, rapid test 24 ωρών και οι ανήλικοι 4-17 ετών εναλλακτικά με self test.  

Σας περιμένουμε όπως κάθε χρόνο για να γνωρίσουμε καλύτερα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας,  συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν.  

 

 

Διεύθυνση:
Απόλλωνος 9α - 10557 Αθήνα

Τηλέφωνα:
+30.
210-3220090, +30.210-3229705

Φαξ:
 210-3239200

Email:
 info@tourist-guides.gr

ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ »

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090