Επιστροφή στην λίστα ξεναγών
Tο προφίλ του ξεναγού είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες:
Γαλλικά Αγγλικά Ελληνικά

ΒΡΟΝΤΙΝΑΚΗ ΕΥΑ

Περιοχή διαμονής: Αθήνα
Γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά
Τηλέφωνο: +30 6951-975001 / 210-2284858
E-mail: evatour.gr@gmail.com

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Βιογραφικό

Καλώς ήρθατε,

Ονομάζομαι Ευαγγελία (Εύα) Βροντινάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα όπου ζω και εργάζομαι ως επαγγελματίας ξεναγός.

Από μικρή ηλικία αγαπούσα να ανακαλύπτω τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους τόπους, τα μνημεία και τα έργα άλλων εποχών. Κατά συνέπεια, σπούδασα Ιστορία-Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και ειδικεύτηκα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Λιλ (Université Charles-de-Gaulle LilleIII ) στη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, συμμετείχα σε ανασκαφικά προγράμματα (Νεολιθικό Σπήλαιο Πόρου Κεφαλονιάς, Διογένειο Γυμνάσιο Αθηνών, Ελληνιστική Ακρόπολη Αντικυθήρων κ.α.) και αρχαιολογικές καταγραφές μουσειακών συλλογών (συλλογές ελληνιστικής και ρωμαϊκής κεραμικής του Πανεπιστημίου Αθηνών).

Στη συνέχεια, έλαβα την επίσημη άδεια ξεναγού από το Ελληνικό Κράτος στη γαλλική, αγγλική και ελληνική γλώσσα. Σήμερα, έχω τη χαρά να ξεναγώ σε όλη την Ελλάδα και να μοιράζομαι τις γνώσεις και την εμπειρία μου με τους περιηγούμενους βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις αποχρώσεις του ελληνικού πολιτισμού σε ένα ταξίδι από το χτες στο σήμερα! Παράλληλα, έχοντας αληθινό πάθος για το επάγγελμά μου επιμορφώνομαι συνεχώς σχετικά με οτιδήποτε αφορά την Ελλάδα (φυσικό περιβάλλον, ιστορία, πολιτισμός και σημερινή πραγματικότητα) και ιδιαίτερα όσον αφορά την πορεία των αρχαιολογικών ερευνών είτε μελετώντας προσωπικά τη βιβλιογραφία είτε συμμετέχοντας σε επιμορφωτικά σεμινάρια και διαλέξεις.

Αναλαμβάνω ξεναγήσεις ατομικές και ομαδικές (Σχολεία και Σύλλογοι) σε όλη την Ελληνική επικράτεια ( αρχαιολογικοί χώροι-μνημεία, μουσεία, πινακοθήκες - μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις). Ιδιαίτερα, βέβαια, ξεναγώ στην Αθήνα, την πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω όπου σας υπόσχομαι ενδιαφέρουσες περιηγητικές διαδρομές στα μνημεία, στα μουσεία, στην αρχιτεκτονική αλλά και στη σύγχρονη πόλη γενικότερα!

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090