Επιστροφή στην λίστα ξεναγών
Tο προφίλ του ξεναγού είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες:
Αγγλικά Ελληνικά

Τζανετάκη Θεοδώρα

Περιοχή διαμονής: Αθήνα
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά
Τηλέφωνο: +30 6947-393077
E-mail: theodora.tz@hotmail.com

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Σύντομο βιογραφικό

 

Ονομάζομαι Θεοδώρα Τζανετάκη, γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα. Σπούδασα Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην συνέχεια έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας του ιδίου Πανεπιστημίου, όπου και εκπόνησα την διδακτορική μου διατριβή με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Συμμετείχα σε επιστημονικά συνέδρια και εργάστηκα σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Από το 2017 εργάζομαι ως ξεναγός στην Αθήνα σε συνεργασία με γραφεία πολιτιστικών εκδηλώσεων, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, Πανεπιστήμια και σχολεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχοντας απόλυτη συνάφεια με τις σπουδές και τα ενδιαφέροντά μου, η εργασία του ξεναγού μου δίνει την δυνατότητα να εμβαθύνω συνεχώς στην μακραίωνη και πάντοτε ανεξάντλητη ιστορία της πατρίδας μου και κυρίως της πόλης των Αθηνών, να επικοινωνώ με επισκέπτες από κάθε σημείο της γης και να τους εμπνέω την αγάπη μου για την φιλοσοφία, την τέχνη και τον ελληνικό πολιτισμό. Στόχος μου είναι να τους βοηθήσω να έρθουν σε επαφή με τις αμέτρητες ομορφιές της Αθήνας και των μοναδικών μνημείων της και να συμβάλλω ώστε η διαμονή τους στην πόλη να είναι μία εμπειρία εποικοδομητική και ξεχωριστή. Η εργασία του ξεναγού αποτελεί για μένα συνέχεια μίας πανάρχαιας ελληνικής παράδοσης όπου η φιλοξενία έχει ύψιστη σημασία και θεωρείται ιερή.  

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090