Επιστροφή στην λίστα ξεναγών
Tο προφίλ του ξεναγού είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες:
Ελληνικά

Θεώνη Κάμπρα

Περιοχή διαμονής: Αθήνα
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ελληνικά
Τηλέφωνο: +30 210.9708485 - 6937.741612
E-mail: theoni_kabra@yahoo.gr

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Βιογραφικό

Αποφοίτησα από τη σχολή Ξεναγών της Αθήνας το 2006, αφότου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ισπανία (Ευρωπαϊκή Ιστορία και Μετάφραση).

Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως επί το πλείστον στην Αθήνα, όπου ξεναγώ φορείς, συλλόγους, σχολεία καθώς και μεμονωμένους επισκέπτες στα μνημεία και τα μουσεία της πόλης. Ενδεικτικά αναφέρω το μουσείο της Ακρόπολης, την Εθνική Πινακοθήκη, το μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, το Ιστορικό μουσείο (Παλιά Βουλή), τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, το μουσείο Μπενάκη, το Βυζαντινό Μουσείο, την Αρχαία Αγορά, το Αρχαιολογικό μουσείο κ.α.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, είχα την τύχη να ξεναγήσω επανειλλημένως διεθνείς προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και αθλητικό χώρο.

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090