Επιστροφή στην λίστα ξεναγών
Tο προφίλ του ξεναγού είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες:
Γαλλικά Ελληνικά Αγγλικά Πορτογαλικά

Άννα Μπενάκη

Περιοχή διαμονής: Αθήνα
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά
Τηλέφωνο: +30 22940.93512 - 6937.121622
E-mail: info@guide2athens.gr

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Άννα Μπενακη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και αποφοίτησα από την σχολή ξεναγών το 2000 μετά από 2,5 χρόνια σπουδών.

Από τότε, έχω συνοδέψει και ξεναγήσει γκρουπ, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες σχεδόν σε όλους τους αρχαιολογικους χωρους και μουσεία της ελλαδος. Ειδικότερα η Αττική, προσφέρεται για αμετρητες επισκέψεις καθώς διαθέτει πάνω από 20 σημαντικά μνημεία (Ακρόπολη, Αρχαια Αγορά, Βραυρωνα, Μαραθώνας, Ραμνούντα, Αμφιαραειο Ωρωπου, Ελευσίνα, Σουνιο, Λατομεια Λαυριου κ.α.) αλλά και πάνω από 30 μουσεία για όλα τα ενδιαφέροντα (Εθνικο Αρχαιολογικό, Μουσείο Ακροπολης, Νομισματικό, Κυκλαδικο, Βυζαντινό, Πολεμικο, Μουσείο Μπενακη, Λαϊκής τέχνης, Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, Εθνική Πινακοθήκη και πολλά αλλα).
Οργανώνω περιπάτους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όπως στους λόφους γύρω από την Ακρόπολη, στην Πνύκα, στον λόφο των Μουσών, στον Άρειο Πάγο, στον λοφο των Νυμφων καθώς και ξεναγησεις ειδικά προσαρμοσμένες σε παιδιά και οικογένειες με έμφαση στην μυθολογία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω mail: info@guide2athens.gr και τηλεφωνικώς: 6937121622

 

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090