Επιστροφή στην λίστα ξεναγών
Tο προφίλ του ξεναγού είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες:
Ελληνικά Αγγλικά

ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Περιοχή διαμονής: Αθήνα
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά
Τηλέφωνο: +30 6944768707
E-mail: christinakarantani@yahoo.gr

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Καλώς ήλθατε στην προσωπική μου σελίδα!

Αποφοίτησα από την σχολή ξεναγών το 1987. Αγάπησα το επάγγελμα αυτό από την πρώτη στιγμή. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με θέμα τον Ελληνικό πολιτισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα, έχω δώσει διαλέξεις σε φοιτητές του Πολυτεχνείου, σε αποφοίτους γνωστών Ivy League πανεπιστημίων (Harvard, Yale, Brown) και σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Στα εικοσιπέντε περίπου χρόνια που εργάζομαι έχω περιηγηθεί όλη την Ελλάδα αλλά και πολλά μέρη στο εξωτερικό.Έχω συνεργαστεί μεταξύ άλλων με την Ολυμπιακή επιτροπή Ολυμπιακών αγώνων Αθήνα 2004,με το Υπουργείο εξωτερικών, με διάφορες πρεσβείες καθώς και με άλλους Ελληνικούς και ξένους φορείς.

Δεν σταματώ ποτέ να ψάχνω, να μαθαίνω και να διαβάζω ο,τι καινούργιο αφορά το επάγγελμα μου.

Όταν ζεις σε μια πόλη δεν σημαίνει οτι την γνωρίζεις.Πάντοτε υπάρχουν ξεχασμένες γωνιές που περιμένουν κάποιος να τις ανακαλύψει.

Μια βόλτα στην Ακρόπολη, το Βυζαντινό μουσείο, το μουσείο της Ακροπόλεως ή το μουσείο Μπενάκη,προσφέρουν πάντα ένα ενδιαφέρον ταξίδι στο χρόνο!

 

 

 

 

Επίσημη Ταυτότητα Διπλωματούχου Ξεναγού

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο

Δεν θα εμπιστευόσουν έναν γιατρό,
δάσκαλο ή οδηγό χωρίς άδεια.
Γιατί έναν ξεναγό;

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ξεναγών (W.F.T.G.A.) Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ξεναγών (F.E.G.)

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών βοηθά στην εξεύρεση των κατάλληλων ξεναγών, σε γλώσσα και εξειδίκευση, για τα προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

info@tourist-guides.gr
+30.210-3220090